- kawałek piersi indyczej
- makaron kokardki
- zielona fasola szparagowa
- zielone pesto
- ser feta
- 4 jajka
- cebula
- 3 łyżki oliwy
- 1 łyżka czerwonego octu winnego
- sól
- pieprz
Przygotowanie
Makaron ugotować al dente. W połowie gotowania dodać fasolkę. Po odcedzeniu odcedzić i dodać pesto, wymieszać. Jaja ugotować na twardo. Na oliwie podsmażyć czosnek i posiekaną cebulę. Dodać mięso i podsmażać mieszając. Dodać makaron z fasolą, ser, ocet, sól i pieprz. Wymieszać i podsmażać. Wymieszać z jajkiem i podawać ciepłe.
Ale ty tym jedzonkiem dziś kusisz musi być pyszne te danie więc spróbuję zrobić ale najpierw kurczaka wg . twego przepisu z poprzedniego postu pa buziaki ślę Maria
OdpowiedzUsuń