Składniki
- 4 płaty śledziowe (matiasy)
- 2 cebule
- 4 łyżki koncentratu pomidorowego
- 2 łyżki cukru
- przyprawy: pieprz
Przygotowanie
Pokroić płaty śledziowe. Włożyć do miski. Cebulę pokroić w kostkę i dodać do śledzi. Dodać koncentrat, cukier i pieprz. Wszystko wymieszać i odstawić do lodówki na godzinę.
Super przepis:)))
OdpowiedzUsuńprzepis na śledziki też porywam wyglądają smakowicie pozdrawiam Maria
OdpowiedzUsuńKochane Panie dziękuję za miłe słowa, to duży komplement dla mnie od tak doświadczonych kucharek, mam i babć, kłaniam się nisko :) całuję i pozdrawiam serdecznie, niech wam wieczór mija spokojnie:)
UsuńLubię śledzie pod taką postacią... Dziękuje za udział w akcji, zapraszam do dodawania dalszych przepisów :)
OdpowiedzUsuńWyglądają smacznie :)
OdpowiedzUsuń