poniedziałek, 28 kwietnia 2014

Dip czosnkowo ogórkowy

Składniki
  • 50 dag serka naturalnego homogenizowanego
  • pół pęczka koperku
  • ogórek 
  • 6 ząbków czosnku
  • 2 łyżki oliwy
  • łyżeczka octu winnego
  • sól
  • pieprz biały
Przygotowanie

 Ogórki obrać, zetrzeć na małym oczku na tarce. Koperek opłukać, drobno poszatkować. Czosnek obrać, zetrzeć na małym oczku. Dodać składniki do serka, wlać oliwę i ocet, wymieszać, doprawić do smaku. Przed podaniem schłodzić.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Zostaw ślad po sobie ...

Przyciski Listonic

- See more at: http://darmowedodatkinablogi.blogspot.com/2013/09/bujajaca-sie-latarenka.html#sthash.RbAo3ms7.dpuf