środa, 11 czerwca 2014

Pstrąg w pomidorach z grilla

Składniki

  • pstrąg
  • 80 g pomidorków cherry
  • 3-4 suszone pomidory z zalewy olejowej
  • zielone oliwki
  • pęczek natki pietruszki lub kolendry
  • sól morska
  • oliwa z oliwy

Przygotowanie

Rybę opłukać i oczyścić z łusek. Pomidory suszone, oliwki oraz natkę posiekać, wymieszać. Rybę nafaszerować, oprószyć solą i skropić oliwą z wierzchu. Smażyć 20 minut na grillu, wraz z pomidorkami.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Zostaw ślad po sobie ...

Przyciski Listonic

- See more at: http://darmowedodatkinablogi.blogspot.com/2013/09/bujajaca-sie-latarenka.html#sthash.RbAo3ms7.dpuf